IMG_5880_PNG
SOS VASTGOED - Masterclass
Professioneel vastgoedadvies voor iedereen: van beginners tot experts.

Dankzij 30+ Jaar Lang Ervaring Ontdek jij de Sleutel tot Succesvol Investeren in Vastgoed: Schrijf je in voor onze Exclusieve Masterclass en start met het uitbouwen van je eigen vastgoedportefeuille!

Wat leer je in onze masterclass?

Coming Soon

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zaterdag 18 november 2023

Nog 4 plaatsen beschikbaar!

Vul onderstaand formulier in & ontvang alle informatie over onze waardevolle Masterclasses in jouw mailbox!

Locatie van de Masterclass

Zaterdag 18 november 2023

Hotel Van der Valk Oostkamp

Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp, België

09:00 - 13:00

Particulier

Advies bij het aankopen van je eerste eigendom

Maak een vliegende start op de vastgoedmarkt met ons begeleidend advies voor jouw allereerste eigendom.

Advies bij het aankopen van je tweede eigendom

Breid jouw vastgoedportefeuille uit met ons gespecialiseerd advies voor de aankoop van jouw tweede eigendom.

Advies bij het aankopen en verkopen van vastgoed

Ontvang waardevol inzicht en begeleiding bij het aankopen en verkopen van vastgoed. Maak slimme investeringsbeslissingen met onze expertise.

Juridisch advies bij vastgoedproblemen

Kom sterker uit vastgoedgerelateerde uitdagingen met ons juridisch advies. We staan klaar om jouw belangen te beschermen en oplossingen te bieden.

Advies bij het verhuren van je vastgoed

Maximaliseer jouw rendement met ons advies voor het succesvol verhuren van jouw vastgoed. Leer de ins en outs van huurcontracten, screening van huurders en meer.

SOS Vastgoed

30+ jaar expertise in de vastgoedwereld

Leen Vermeyen heeft 30 jaar expertise opgebouwd in de vastgoedwereld. Ze is juriste van opleiding, heeft een eigen vastgoedkantoor en heeft tal van nationale en internationale projecten begeleid en gerealiseerd. Ze heeft een groot netwerk aan interessante projectontwikkelaars en investeerders. 

Chelsey Van Pottelberghe is een jonge out-of-the-box denkende ondernemer. Ze heeft een grote passie voor vastgoed en ecologisch duurzame projectontwikkeling. Daarnaast beschikt ze ook over de kennis om te investeren in het buitenland alsook connecties met top investeerders over de hele wereld.

Juridisch advies

Juridisch advies in het aankopen/verkopen/huren/verhuren van vastgoed die je zullen leiden naar financiële vrijheid.

Duurzame projectontwikkeling

Bij SOS Vastgoed geloven we in de kracht van duurzame projectontwikkeling. We streven naar het creëren van vastgoedprojecten die niet alleen vandaag succesvol zijn, maar ook een positieve impact hebben op toekomstige generaties.

Vastgoed Masterclass

Leer de fijne kneepjes van vastgoedbeheer, projectontwikkeling en meer. We begeleiden je bij het kopen van je eerste eigendom tot je beleggingseigendom of vakantiewoning.

Professional

(Coming soon)

Advies over interessante investeringsprojecten

Ontdek lucratieve investeringsmogelijkheden met ons advies op maat. Wij helpen professionals bij het identificeren van rendabele vastgoedprojecten.

Advies bij duurzame projectontwikkeling

Maak impact met jouw vastgoedprojecten en ontvang advies over duurzame ontwikkeling. Wij begeleiden professionals bij het realiseren van ecologisch verantwoorde vastgoedprojecten.

Juridische begeleiding en realisatie vastgoedprojecten

Vertrouw op onze juridische expertise voor een succesvolle realisatie van vastgoedprojecten. Wij staan professionals bij in alle juridische aspecten, van contracten tot vergunningen.

Netwerken en partnerships bij SOS vastgoed

Breid jouw professionele netwerk uit en ontdek waardevolle partnerships bij SOS vastgoed. Wij verbinden professionals uit de vastgoedwereld voor succesvolle samenwerkingen.

Advies over circulair bouwen

Leer meer over circulair bouwen en ontvang advies om jouw projecten duurzaam en toekomstgericht te maken. Wij helpen professionals bij het implementeren van circulaire principes in hun bouwprojecten.

Maak kennis met ons team

We helpen iedereen zijn vastgoeddromen te realiseren

Bij SOS Vastgoed zijn we trots op ons toegewijde team van vastgoedprofessionals. Elk lid brengt unieke expertise en passie voor vastgoed mee naar de tafel. Samen vormen we een dynamisch team dat zich inzet voor het verwezenlijken van uw vastgoeddoelen. Leer meer over de mensen achter ons succes en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij elke stap van uw vastgoedreis.

Leen Vermeyen

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 203451

Chelsey

Marketing & socials

Reviews

Wat zeggen anderen?

Onze eerste masterclass was een groot succes!

4.8
4.8/5
Peter
Read More
Ik ben zo dankbaar dat ik de masterclass van SOS Vastgoed heb gevolgd! Ik had altijd al interesse in vastgoedinvesteringen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Dankzij de masterclass heb ik niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar ook het zelfvertrouwen om mijn eerste investering te doen. De inhoud was zeer informatief en de sprekers waren zeer ervaren. Bedankt SOS Vastgoed!
Lea
Read More
De masterclass van SOS Vastgoed was echt een eyeopener voor mij. Ik had nooit gedacht dat ik in staat zou zijn om vastgoed te investeren, maar de masterclass heeft me laten zien dat het mogelijk is. Ik waardeerde vooral de praktische tips en voorbeelden die werden gedeeld. Ik voel me nu veel zelfverzekerder om mijn vastgoedavontuur te beginnen. Een echte aanrader!
Sara
Read More
Ik had al wat ervaring met vastgoedinvesteringen, maar de masterclass van SOS Vastgoed heeft me echt naar een hoger niveau getild. Ik waardeerde de diepgaande analyses en strategieën die werden besproken. Het heeft me geholpen om mijn investeringsbeslissingen beter te onderbouwen en mijn rendement te maximaliseren. Dankzij de masterclass voel ik me veel zelfverzekerder als vastgoedinvesteerder.
Previous
Next