Immo Vermeyen - Vastgoed in Vlaanderen

Verhuren

Immo Vermeyen - Uw Partner bij het Verhuren van Vastgoed

Bij IMMO Vermeyen begrijpen we dat het verhuren van uw vastgoed een belangrijke beslissing is. Of u nu een appartement, huis of commerciële ruimte wilt verhuren, wij zijn hier om u te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele verhuurproces.

Verhuren van vastgoed

Onze deskundige diensten

Ontdek onze professionele diensten voor een vlotte en rendabele vastgoedverkoop. Gratis waardebepaling, op maat gemaakte marketing en doelgerichte onderhandelingen voor uw eigendom.

Hoe gaan we te werk?

Huurovereenkomsten

We zorgen voor het opstellen van juridisch solide huurovereenkomsten die de belangen van zowel verhuurders als huurders beschermen.

Marketing en Promotie

Ons team ontwikkelt op maat gemaakte marketingstrategieën om uw eigendom snel te verhuren, inclusief online advertenties en bezichtigingen.

Screening van Huurders

We voeren grondige screenings uit van potentiële huurders om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar zijn en voldoen aan uw criteria.

Onderhoud en Inspecties

We coördineren periodieke inspecties en zorgen voor het onderhoud van uw eigendom om de waarde te behouden.Onderhoud en Inspecties: We coördineren periodieke inspecties en zorgen voor het onderhoud van uw eigendom om de waarde te behouden.

Financieel Beheer

We beheren de financiële aspecten van de verhuur, inclusief huurincasso en rapportage.

Maak kennis met ons team

Onze Passie, Uw Vastgoed!

Bij IMMO Vermeyen zijn we trots op ons toegewijde team van vastgoedprofessionals. Elk lid brengt unieke expertise en passie voor vastgoed mee naar de tafel. Samen vormen we een dynamisch team dat zich inzet voor het verwezenlijken van uw vastgoeddoelen. Leer meer over de mensen achter ons succes en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij elke stap van uw vastgoedreis.

Francis Vermeyen - Immo Vermeyen

Francis Vermeyen

Erkend verbouwingsmakelaar

BIV 203450

Leen Vermeyen

Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 203451

Chelsey

Marketing & socials