Immo Vermeyen - Vastgoed in Vlaanderen
vastgoedrendement vs staatbon
,

Waarom Vastgoedrendement Kiezen boven Staatsbonnen?

In een tijd van financiële keuzes staat vastgoedrendement centraal. Veel investeerders vragen zich af of vastgoed een waardevolle optie is in vergelijking met traditionele investeringen zoals staatsbonnen. Laten we eens dieper ingaan op de overwegingen en vergelijkingen.

Rendement in Cijfers: Staatsbon versus Vastgoed

Staatsbon: 2,01% Bij een staatsbon is het rendement vastgesteld op 2,01%. Een vast, maar vaak bescheiden inkomen op je investering.

Vastgoed: Tot 3% Wanneer je €300.000 investeert in een woning die je verhuurt voor €750 per maand, bereik je al een rendement van 3%. Een aanzienlijk verschil.

Investeren in België: Een Financiële Balans

Bij Staatsbon: Investeren in Onzekerheid Bij de aankoop van een staatsbon investeer je in België, een land met financiële uitdagingen. Bovendien gaat een deel van je investering naar zaken waar je weinig zeggenschap over hebt, zoals het leger.

Bij Vastgoed: Jouw Belegging, Jouw Controle Investeer je in vastgoed, dan behoud je controle. Aan het einde van de rit behoud je niet alleen je woning, maar misschien ook een aantrekkelijke meerwaarde.

Duurzaamheid van Investeringen

Staatsbon: Een Vluchtig Rendement Bij de staatsbon is het rendement vluchtig en weinig duurzaam. Het is een tijdelijke opbrengst zonder tastbare activa aan het einde.

Vastgoed: Een Toekomstbestendige Keuze Vastgoed biedt niet alleen een actueel rendement, maar ook een tastbare bezitting voor de toekomst. Een woning die kan blijven renderen en bij verkoop winst kan opleveren.

Conclusie: Vastgoedrendement, Jouw Weg vooruit

Vastgoedrendement biedt een solide alternatief voor de traditionele staatsbon. Met hogere potentiële opbrengsten, meer controle over je investering en een duurzame waarde, is vastgoed een keuze die aansluit bij de financiële doelen van velen. Overweeg de voordelen en maak een weloverwogen keuze voor de toekomst.

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe vastgoedrendement jouw financiële horizon kan verbreden.

Facebook
Twitter
Email

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen

Laatste blogs

dalende woningprijzen

De Misleiding van Dalende Woningprijzen

In de schijnbaar eenvoudige wereld van vastgoed worden we soms geconfronteerd met schijnbare tegenstrijdigheden. De recente berichtgeving over dalende woningprijzen is zo’n fenomeen dat grondig

Geen werk, geen sociale woning

Geen werk = Geen sociale woning

Vernieuwde Voorwaarden voor Sociale Woningen Deze week ondergingen de voorwaarden voor het verkrijgen van een sociale woning aanzienlijke veranderingen. Huurcontracten Beperkt tot 9 Jaar Eerste